U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

 

Als financieel adviseurs staan wij naast onze cliënten. Adviseren en ontzorgen zijn twee van onze belangrijkste doelstellingen. Wij zijn thuis in alle branches in het MKB met daarnaast een specialisatie in de agrarische sector.

Persoonlijk contact, korte lijnen en snelle service kenmerkt onze dienstverlening. Als flexibele organisatie werken wij met u samen op een manier die u als prettig ervaart.

Van het aanvullen op een optimaal geautomatiseerde manier tot het helpen aan uw keukentafel.

 


Interesse in onze dienstverlening? Wij nemen graag
contact met u op! 

 

 

Han Benard is sinds 1990 actief in de accountancy.

Begonnen bij een kleiner accountantskantoor werkte hij achtereenvolgens 7 jaar bij Meijboom Accountants (tegenwoordig: Baker Tilly Berk) en 15 jaar bij Waverijn Accountants en Adviseurs (tegenwoordig: WEA Deltaland) en tussendoor 2 jaar als financieel manager van een middelgrote onderneming in de foodsector. 

Twee jaar na de fusie van Waverijn Accountants en Adviseurs en WEA Deltaland richtte hij in 2015 HML administratie en advies op.

 Han heeft ruime ervaring in veel branches met een specialisatie in de agrarische sector. Ook is hij lid van het Register Belastingadviseurs.

 

(06) 23 27 94 35

 

 

 

 

Daniëlle van de Lavoir is in 2006 begonnen bij Waverijn Accountants en Adviseurs.

Ze heeft tot en met 2015 bij Waverijn Accountants en Adviseurs en WEA Deltaland gewerkt waarna zij 2,5 jaar in het bedrijfsleven als hoofd administratie heeft gewerkt.

Vanaf juni 2018 is zij het team van HML komen versterken.

 (0186) 74 57 30

 

 

 

 Matthijs de Graaf startte in 2008 bij Waverijn Accountants en Adviseurs.

2 jaar na de fusie met WEA Deltaland is hij in 2015 bij HML administratie en advies gekomen.

Matthijs is afgestudeerd aan de 
Hogeschool Rotterdam voor de opleiding 
HBO accountancy.

 (06) 44 32 11 34 

Marcella van Pelt studeerde bedrijfseconomie aan Hogeschool Inholland en is vanaf februari 2021 onderdeel van het HML-team.

       (0186) 74 57 30